Redacció

Redacció

De què es tracta?

Necessites un text que vagi més enllà de les paraules? Vols cridar l’atenció dels teus clients, lectors o seguidors amb un contingut que els arribi a l’ànima?
Segueix llegint!

Escriure sempre ha estat una part important de la meva carrera: contes de ficció, textos publicitaris, per a campanyes benèfiques o butlletins informatius, entre d’altres. M’he format en estratègies de copywriting i compto amb un portafolis de mostres que amb molt de gust posaré a la teva disposició.
Sigui quin sigui el teu objectiu, donaré veu a la teva pàgina web, al teu blog o a les teves xarxes socials perquè els teus lectors s’hi quedin enganxats. La clau està en ressaltar les teves fortaleses i fer-te brillar, això és tot!

Tipus de contingut

Sigui quin sigui el teu objectiu, donaré veu a la teva pàgina web, al teu blog o a les teves xarxes socials perquè els teus lectors s’hi quedin enganxats. La clau està en ressaltar les teves fortaleses i fer-te brillar, això és tot!Tipus de contingut: articles de blog, text de pàgina web, publicacions a les xarxes socials, butlletins informatius, comunicats, correus electrònics, cartes de presentació, currículums, guions per produccions audiovisuals, històries de ficció, cròniques.Amb totes les garanties de qualitat! Treballaré colze a colze amb tu, i si no et satisfà el resultat sempre som a temps de millorar. Ens hi posem?

Scroll to Top